flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА ГРОМАДЯН!!! Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19.

16 березня 2020, 08:58

Олександрівський районний суд Кіровоградської області звертає увагу, що на всій території України з 12 березня до 3 квітня 2020 року встановлений карантин, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211.

З метою убезпечити відвідувачів Олександрівського районного суду Кіровоградської області та працівників апарату суду від розповсюдження гострої респіраторної хвороби та масового поширення вірусної інфекції, звертаємося до громадян з проханням:

- громадянам які є учасниками судових процесів, за можливості утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін;

- громадянам, які мають ознаки вірусного захворювання,  за можливості утримуватися від відвідування суду. В разі коли відвідини суду є нагальною потребою і Ви маєте ознаки вірусної хвороби, просимо в приміщення суду заходити лише в засобах індивідуального захисту – захисних масках!

- під час кашлю та чхання прикривати рот і ніс зігнутим ліктем чи одноразовою серветкою, після чого викинути серветку та вимити руки;

- в разі наявних ознак застуди чи ГРВІ терміново повідомляти керівника апарату та звертатись до лікарні;

- для уникнення паніки серед працівників та відвідувачів суду уникати розповсюдження пліток та інформації з неперевірених джерел.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду із використанням поштового зв’язку, сервісів «Електронного суду» та електронної пошти.

Додатково, надаємо список телефонів працівників апарату суду для отримання інформації по справам: Телефони апарату суду.

 

Дякуємо за розуміння, ми піклуємось про Ваше здоров’я!